måndag 24 oktober 2011

Måndag igen

och jag ska börja jobba efter varit sjukskriven två veckor. Känns tungt. Men är bara bita i det sura äpplet upp med mungiporna och göra det bästa av det;) Förhoppningsvis sitter jag vid skolbänken till nästa år om allt går igenom.


Därför har det varit otroligt skönt med dessa två fina dagar som jag spenderat mycket ute med kameran. Där ute slutar allt jobbigt existera och det är bara jag, kameran och naturen :) 


Önskar er en trevlig måndag!

3 kommentarer:

AnnaKK sa...

Hej på dej!

Mmmm, det är verkligen avkopplande att ge sej ut en stund med kameran - allra helst i fint väder, men annars också faktiskt. Fotandet kräver sin koncentration och då blir man helt enkelt tvungen att släppa tankar på allt annat. Vilket absolut bara är bra, för det allra mesta iallafall.

Får hoppas att arbetsdagen kommer att gå bra. :-) Anar en liten längtan efter en skolbänk i ditt inlägg - får man vara nyfiken och fråga vad det isåfall är du vill läsa för nåt?

Och så hoppas jag mitt mejl var till nån hjälp också! :-)

Fjällripan sa...

Så vacker bild på droppen! :)

AnnaKK sa...

Hejsan!

Tänkte att jag lämnar kommentaren i det här inlägget, eftersom jag redan har börjat skriva om skola/utbildning här - men jag har njutit av de fina blommorna i ditt senaste inlägg också! :-)

Inte mycket till blomsterfägring kvar ute i trädgården/naturen nu, så då är det gott att kunna gå tillbaka till sina foton från i somras och minnas hur fint det var då. :-)

Jag gick en sväng på Komvux för 7-8 år sen, och det var så-å-å-å himla KUL faktiskt! Så det kan jag varmt rekommendera. Efter det försökte jag mej på lite högskolestudier också, men jag valde nog alldeles fel utbildning (lärare) så det trivdes jag inte alls med. I samma veva som jag skulle börjat ännu en kurs där, så snubblade jag över jobbet jag har idag - och det var inte något svårt val att hoppa av skolan och börja på det istället. Fast då trodde jag i och för sej bara att det skulle handla om några månader - nu har det gått 4 år... Och med tanke på att det bara är en timanställning omfattande nån timme eller två per dag (städar, tvättar och fixar lite grann åt idrottsföreningen) så har jag länge tänkt att jag måste gå vidare och skaffa mej nåt annat. Men än har inget dykt upp - och i ärlighetens namn har jag inte letat aktivt heller.