torsdag 5 januari 2012

Nytt försök

Då har jag försökt igen att vara lite kreativ. Själv tycker jag inte att jag lyckades lika bra som förra gången men en del av korten blev ok. Lite annan känsla i vissa av korten då jag gjorde dom i monochrome i olika färgtoner som sepia, blue och purple. Annars går dom ungefär i samma anda som sist med nästan samma fix och inställningar som förra gången.


10 kommentarer:

Joop Zand sa...

Very creative and nice work..... compliments.

Greetings, Joop

Mimmi sa...

Härliga vackra bilder :)
Jag hade tänkt att testa det idag.... vild jakt efter en lagom stor spegel..ingen hade det.. så först testade jag med en liten rund spegel med ben på som jag la ner... vattnet rann igenom .. så jag gav upp och fotade vattendroppar vid diskhon istället :)
kram:)

S-A Sandberg sa...

Säger som Mimmi - härligt vackra bilder!
Ha en fin helg!
/SA

Lindsjö taxar sa...

Inte begriper jag hur du gör men ursnyggt är det!!!!

Hilda R.B sa...

Synes du er kommet langt på vei med å få til disse bildene. Fin fokus og fargene ble flotte. likte veldig godt det lilla bildet og det med bruntoner. Kjempeflotte kreative bilder. Stå på!!!

Brita sa...

Kreativitet har du massor av ser jag. kan vara bra dagar som dessa när ljuset ute inte räcker till. Jag tycker fler av dem är mycket vackra, men jag fastnar mest för den som går i guld och brunt. Ser att du har många bilder i dina album som jag gillar. jag kommer definitivt att återvända /Mvh brita

AnnaKK sa...

Jag tycker bilderna ser ut som att kunna vara hämtade ur vilken guldsmedsreklamkatalog som helst! De är jättefina!!! :-)

Idag skiner äntligen solen igen här, och det är så-å-å fint väder - men då har jag så klart åkt på en dunderförkylning och vet inte om jag kommer att kunna gå ut nåt alls... :-I Fast... Det lär bli svårt att låta bli - fåglarna drar för fullt kring fröautomaten och jag tycker kameran ser så-å-å-å fotosugen ut!?! :-D

Ha en fin 13-dag! :-)

Kungsfiskaren sa...

Hej Linda!
Underbar bildserie, du får till ett helt overkligt bra slutresultat. Jag blir jätte sugen och inspirerad av dina bilder.
Ha en fin helg!
/Ingemar

Anonym sa...

Gillar som fan!! Skitsnyggt rent ut sagt!
Du har blivit så duktig...du har en kreativ och konstnärlig ådra...helt klart!!!
Gillar första bilden bäst!

Steffe

Rune Olsen sa...

Feminint uttrykk, men jeg liker bildene allikevel...ikke si det til noen...hehe
Velger meg bildet av hodeskallen (selvfølgelig) som favoritt :-)
Rune