tisdag 18 september 2012

Island del2


Ligger en del efter med alla mina kort och uppdateringar. Har bytt dator och har tagit en mindre evighet att få över alla bilder till den nya. Fixat alla program man behöver är inte heller det lättaste. Men nu är allt som det ska igen :) 

Kan även tala om att kamera väskan är uppdaterad med en 60D. Min slutade att fungera under Islands resan och istället för att lämna in den gamla på lagning som antaligen skulle kostat lika mycket som att köpa det kamerahuset nytt. Men jag gnäller inte har fått den kameran jag suktat efter så länge men nu känns det som man är på amatör stadiet igen ;) 

Aja håll tillgodo är kommer bilder från andra dagen på Island då vi var på guidadtur till bla varma källorna och gullfossen :)


 Får räcka så här för denna gång ;)9 kommentarer:

Camilla Noresson sa...

Vad kul att du bloggar om Island. Verkligen fina bilder. VIsste inte att du hade blogg förresten så det var kul att upptäcka. Återvänder hit igen. Ha en bra vecka. MVH Camilla

ormbunke sa...

Vilka underbara bilder du tagit.Det är så mycket vackert man få se när man bloggar.Lycka till med kameran.Ha de gott.

Nette Cecilia sa...

Oj, så vackert ett drömresmål för mig också ,kram Nette

Lindsjö taxar sa...

Vad vackert det är där, himla fina bilder.
Va kul en 60D som jag har. Är nöjd med den men sedan är jag inte så duktig som du. Du har ju mer erfarenhet än jag. Jag tränar och lär mig hela tiden. Kan väl inte alla funktioner ännu för det var en tjock manual :-)

Klas sa...

Spektakulärt så det räcker och blir över. Ändå känns den mer stillsamma näst sista bilden den allra starkaste. Ljuset, gräset/mossan och stenarna påminner mig om skivomslag på goa 70-talet. Väntar på fortsättningen. / Deerhunter

alfgar sa...

Splendide foto, come sempre ! Posti suggestivi e ricchi di colori! Bravissima! Non hai scattato foto macro di insetti o uccelli Islandesi ? :-)

Hans-Ove sa...

Härliga bilder från ett fantastiskt land. Dit borde man åka.

Rune Olsen sa...

Fint fra et flott land jeg gjerne skulle ha besøkt :-)
Rune

Stefan Pettersson/KK sa...

Fint att du delar med dig av Island!!
Underbara bilder!!

Steffe