onsdag 14 december 2011

Min sommar 2011

Man kanske brukar sammanfatta ett helt år men då jag är mest aktiv i mitt fotande vår och sommar och för att ni ska slippa sitta till imorgon och titta igenom mina bilder så tog jag bara min sommar ;) Ni kommer se er trötta alla fall ;) 
Tycker ni jag lagt upp många kort i andra inlägg så är det betydligt fler i detta, man gör tydligen mer under en sommar än vad man tror :)

Evenemang!
Finlands resa!


Fotouppdrag!


Djur & natur!
Hoppas du inte tröttna ;)


5 kommentarer:

Anonym sa...

For en flott opplevelsesrik sommer! Mange flotte bilder!

S-A Sandberg sa...

Så himla gôtt att få sitta en stund och njuta av fina sommarbilder. Dessutom väldans bra bilder!
Ha det fortsatt gott vännen! /SA

Fjällripan sa...

Nej jag tröttnade då inte, härligt att se dina sommarbilder! Många fina minnen, gillade larverna och nyckelpigorna speciellt :)

Urban Rundström sa...

Hej Linda! Vilken härlig fotosommar du har haft med många fina bilder. Hoppas du fortsätter med din visning av fotoåret. /Urban

AnnaKK sa...

Jag som inte har följt din blogg så länge tittar GÄRNA på såna här "collage". Enda felet är att man börjar längta nåt så otroligt efter nästa sommar, och halvt om halvt bryter ihop vid tanken på att det är bortåt 5 månader till dess! <:-) Som tur är finns det ju en vår också att se fram emot däremellan! :-)

Kul med fotouppdragen du har haft! Och i övrigt så tycks du ha varit ute på både det ena och det andra - härlig blandning! :-)