onsdag 28 december 2011

Tolkar jag det rätt!

"Flere er flinke enn deg till å ta bilder" är en kommentar jag fått på ett av mina inlägg. 
För mig blir översättningen "flera är duktigare än dig att ta bilder". 

Sånt här gör mig irriterad. Delvis för att personen i fråga är feg och är anonym och för att jag har aldrig påstått att jag skulle vara duktigare än någon annan att fotografera. För jag ligger i lä jämfört med många andra. 

Men är min översättning rätt? Men så stor skillnad är det inte mellan språken!

Aja nu känns det bättre när jag fått gnällt av mig ;) Trevlig kväll på er mina kära blogg vänner :)

11 kommentarer:

Mimmi sa...

kanon snyggt .. och nu fick jag ett nytt tips .. man vill gärna köra fast sig i vissa motiv ..men när man kommer in till andra får man nya tips ..som här hos dig :)
Du skall inte bry dig om vad sånt folk skriver .. de vet inte vad de pratar om och är bara avundsjuk på att du tar så fina bilder och lägger in så fin och underbar text :)
kram

Lindsjö taxar sa...

Hej du! Va, har du fått det? Jag tolkar det som du. SLog det på google översätt men det blev konstigt. Skypade mina vänner i Norge men fick inget svar. Jag har regelbunden kontakt med Norge sedan ett par år och jag förstår nog som du....

Lalockert sa...

Ja du tolker det helt rett. Så synd at folk bruker tid til å skrive sånne kommentarer - det er så unødvendig! Og du fortjener virkelig ikke en slik kommentar. Bildet ovenfor beviser jo at du er kjempeflink! (jette duktig :))

Fjällripan sa...

Jag har precis skrivit färdigt ett inlägg för imorrn om samma problem...jag har fått flera såna kommentarer på sistone och det är verkligen tråkigt...jag har mina misstankar var de kommer ifrån också...

JaktAsle sa...

Flinke = duktige. Sikkert en skrivefeil, så riktig tolket. Var litt urolig for at jeg hadde skrevet feil!! Skit i det og fortsett legge ut dine bilder.

Lasse sa...

Hej Linda ! Strunt i det - foto är konst och konst kan man betrakta från olika sätt. En tavla kan för mig vara ett mästerverk medan den för en annan bara är "skräp".
Bilden ovan är ett mästerverk !
Gott Nytt År på dig !

AnnaKK sa...

Att folk bara orkar kommentera på det viset!? Men det är väl ett sätt att kompensera sina egna tillkortakommanden på, kanske...? <:-I

Ha en fin dag!! :-)

Faylinn sa...

Hej Linda..Det finns alltid människor som är avundsjuka och tycket att göra livet sur för andra..Strunt i de tjejen..dina bilder är jätte fina..Vi är många som är här och uppskattar dina bilder.Kram och gott nytt år!

Anonym sa...

Vafan är det med folk...skit i det!!
Jag gillar dina bilder skarpt!!!
Särskilt bilderna där du lagt in citat åssådär...lite ditt eget faktiskt...inte sett att ngn har nå liknande.

Steffe

Anonym sa...

Förresten...kom jag på...ifall vi inte ses nå mer detta år...ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR TILL DIG!

Så ses vi nästa år igen! ;-)

Steffe

S-A Sandberg sa...

Bry dig inte om dem som anammat den förbaskade jantelagen!
Vi är många som gillar och njuter av dina bilder!
/SA