onsdag 9 november 2011

Lite fart!

Fortsätter med mina fåglar ;) Försökt ta dom lite mer i farten gick sådär. Lagom när man tror dom ska flyga iväg så har dom redan gjort det och när man tittar på displayen är bilden tom eller man ser en vinge i kanten av kortet. Aja det är bara fortsätta ha tålamod. Tålamod är väl inte min bästa egenskap men när det kommer till fotografering så kan jag hålla på länge :)


7 kommentarer:

Urban Rundström sa...

Härliga och annorlunda fågelbilder. Skogsbilden är riktigt stämningsfull också. /Urban

Mimmi sa...

Ha ha .. det är precis samma sak här .. jag vet inte hur många gångar jag har tittat på en bild där motivet har flugit iväg :)
Men här har du fångat dina motiv perfekt :) Tålamod ..lönar sig :)
kram/Mimmi

sasfoto sa...

Toppengoa bilder. Av dem att döma har du väldigt bra tålamod. I vart fall när du använder kameran. Snyggt jobbat! /SA

Fjällripan sa...

Du lyckades ju hur bra som helst, jättefina bilder! Ser så häftigt ut när de är i luften. Men jag känner igen det där med tomma bilder eller en bit v en vinge :))

Anonym sa...

Beautiful animal. (:

AnnaKK sa...

Ha-Ha!

Du har ju lyckats jättebra - det är superhärliga foton på "flyg och flax" jämtöver ju!!

Jag försöker också fånga fåglarna så där (håller på att samla ihop ett antal bilder så jag också kan göra ett helt inlägg med bara såna - har tre hittills som jag är nöjd med, men vill ha iallafall två till), och varje gång jag har missat tillfället (och det är OFTA!!) så undrar jag varför jag inte använde seriebildstagningen!? <:-) Glömmer allt som oftast bort den funktionen...

Lasse sa...

Hej Linda, du lyckas utmärkt tycker jag. Tålamod i fågelfoto är en bra egenskap...och de flesta korten man tar är skrot...så är det då för mig.