söndag 20 november 2011

Tanken var

att inte fota några fåglar. Jag och min vän tog oss ner på stan och gick runt vid stadsparken. Fanns inte så mycket att fota förutom fåglar ;) Skillnaden blev ju alla fall arterna inga blåmesar, talgoxar, nätväckor osv utan bilder på änder, kajor och duvor. Är väl kanske inte dom mest attraktiva fåglarna men dom kan bli riktigt fina på bilder dom också. Dom har väldigt fina ögon speciellt kajorna och duvorna. Lite annat blev det också men mest fåglar. 

Se fler av bilderna på hemsidan http://www.lindaelm.com/se/senast-fotograferat-572066!Fortsatt trevlig söndag!

7 kommentarer:

Mimmi sa...

Den första bilden ... woow .. den tittade jag på flera gångar .. de andra var förstås och vackra ..men den första hade något som tilltalar mig väldigt mycket :)
kram/Mimmi

AnnaKK sa...

Hejsan!

Inte illa att hitta blommande stjärnflocka nu - fast det är ju en del vårblommor som har börjat blomma om nu på höstkanten, sägs det. Själv såg jag blommande sälg för några dagar sen - undrade först vad det var för mögel (ludd!) på bladen, fast sen insåg jag att bladen ju hade trillat av för länge sen och vad alltså detta måste vara istället. Ur led är tiden... <:-) Men man får ju hoppas att inte alla sälgar och videbuskar slår ut nu, för då lär man ju sakna dem till våren när det är dags att fixa ett påskris (jag vill iallafall gärna ha videkissar i mitt sådant).

Såg här nedan att du hade fått kläm på problemet ang skärpan, och det syns på dessa foton! Riktigt fint sting i dem - även färgerna får ju bättre lyster när man skärper. :-)

Lasse sa...

Wow, läckra bilder Linda! Kajorna o blombilderna i början sticker ut! Härligt !

Hilda R.B sa...

Nydelige bilder fra dagen din. Så fint bildet i headeren. Kjempefint!!!! Du er så flink til å presentere bildene etterhverandre som i en collage. Stilig!
Ha en riktig god uke til deg.
Hilda

BrandNewStudio sa...

Congratulations for your point of view
Greetings

Ronnie Isacsson sa...

Fina bilder Linda , håller med dig ang. ögonen !

Fjällripan sa...

Fantastiskt fina och klara bilder! Gillar den första på stjärnflockan jättemycket, det är en favoritblomma :)