tisdag 15 november 2011

Räven

den här räven fick jag syn på i somras när jag och min sambo var ute och åkte. Var ju bara tvungen att stanna och försöka fota den. Lyckades rätt bra. Dock såg den ju inte ut att må allt för bra om man tittar på ena ögat.
6 kommentarer:

Lindsjö taxar sa...

Vad fina bilder på räven. Ser ut som den skulle ha skadat ögat och är blind på det. Sådant händer ju djuren, slagsmål eller att de springer på en kvist rejält.

AnnaKK sa...

Ja, något tycks ha hänt med ena ögat - men det läkte i bästa fall, så den kan se igen nu! :-) Själv lyckas jag då aldrig se en räv i dagsljus - iallafall inte när jag har kameran i beredskap...

En natt (tidigt i våras vill jag minnas att det var) väcktes jag av världens läskigaste skrik utanför sovrumsfönsterna. Det var nästan så håret reste sej på huvudet! Och enligt maken ska det ha varit en räv som lät så.

Jodå! Mina "idéer" funkade - kommer ett inlägg senare ikväll eller i morgon om dem. :-)

Fjällripan sa...

Jättefina bilder på räven! Ja nån slags skada har den ju på ögat...men det är alltid roligt att få se några av våra vilda djur :)

Anonym sa...

Det første bildet var helt topp!! Virkelig flott!

NatureFootstep sa...

först bilden är perfekt. så fint den står vid trädet. Sen är den ju lite mager. Ett ungdjur??

Fredrika sa...

Jättefina bilder, lite synd att den verkade skadad. Är en riktig djurvän.. Haha, men det var som sagt jättefina bilder. :)